Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Nemecké médiá sa obuli do Bayernu: Jeden z najfrustrujúcejších večerov

Zamyslený tréner Bayernu Mníchov Pep Guradiola Foto: TASR/AP

Ohlasy svetových médií na víťazstvo Realu Madrid.

Berlín 30. apríla (TASR) - Ohlasy svetových médií na víťazstvo Realu Madrid v semifinálovej odvete Ligy majstrov nad Bayernom Mníchov (4:0) a jeho postup do finále.

denník AS: "Jeden z najlepších večerov Realu Madrid v Lige majstrov. Bola to noc odvahy a hrdinstva, ktorá sa zapíše do histórie klubu. Klubu, ktorého meno je deväťkrát späté s trofejou pre šampiónov."

denník Marca: "Carlo Ancelotti zaskočil Bayern odvážnou útočnou stratégiou. Ramos bol veľkolepý, Ronaldo jedinečný."

denník El Mundo: "Ancelotti je taktický génius, ktorý vie lepšie ako ktokoľvek iný, ako vyhrať Ligu majstrov. Pre Real Madrid je najväčšou posilou v tejto sezóne."

Die Welt: "Bayern utrpel vysokú prehru, jeho cieľ postúpiť do finále sa rozplynul. Skvelý Ronaldo vytvoril nový rekord."

bild.de: "Namiesto návratu do boja o finále a šťastného konca v Lisabone, utrpel Bayern na domácom ihrisku debakel."

Süddeutsche.de: "Koniec sna o dvojitom triple. Bayern utrpel v semifinálovej odvete s Realom Madrid vysokú prehru 0:4. Bol to jeden z najfrustrujúcejších večerov v histórii klubu s ponižujúcim koncom."

Le Figaro: "Bezmocný Bayern Mníchov skončil v Lige majstrov v utorok večer po veľkej facke."

lequipe.fr: "Mala to byť kolosálna bitka, napokon sa to premenilo v jednoznačnú záležitosť Realu. Madridčania tak otvorili dvere do finále, v ktorom sa stretnú s Chelsea alebo Atleticom."

BBC: "Real Madrid dosiahol prvé finále od roku 2002 po skvelom víťazstve nad obhajcom prvenstva Bayernom Mníchov. V stredu večer sa dozvie meno svojho súpera. Nie je vylúčené, že ním bude Chelsea Londýn s trénerom Jose Mourinhom, ktorý viedol práve Real."

agentúra AP: "Real Madrid postúpil do finále po úžasnom víťazstve 4:0, pričom v semifinále triumfoval celkovo 5:0. Dva góly Sergia Ramosa a presný zásah Ronalda ukončili utorňajší zápas už po 34 minútach."

idnes.cz: "Futbalisti Realu Madrid po dvanástich rokoch postúpili do finále Ligy majstrov. V semifinálovej odvete rozobrali obhajcu minuloročného titulu Bayern Mníchov, ktorého na jeho ihrisku zdolali jasne 4:0. Ich súperom bude lepší z dvojice Chelsea - Atlético Madrid."

sport.cz: "Real sa bude vo finále usilovať o jubilejné desiate víťazstvo v Lige majstrov. Mníchovský celok naopak utrpel najťažšiu domácu prehru v pohároch v histórii, na svojom štadióne na európskej scéne ešte nikdy neprehral o štyri góly."