Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Futbal

FUTBALOVÝ SOBÁŠ ROKA: Legenda Messi sa oženil.Jeden hosť ale neprišiel

Na snímke z 30. júna 2017 novomanželia Lionel Messi a Antonella Roccuzzová sa bozkávajú na červenom koberci po tom, ako sa vzali v argentínskom rodnom meste futbalistu Rosario. Foto: TASR/AP

Na svadbe bolo prítomných 260 hostí.

Rosario 1. júla (TASR) - Jeden z najlepších futbalistov planéty Lionel Messi sa v piatok v rodnom Rosariu v Argentíne oženil s matkou svojich dvoch synov, 29-ročnou krajankou Antonellou Roccuzzovou. Stalo sa tak iba šesť dní po ženíchových 30. narodeninách.




Na svadbe bolo prítomných 260 hostí. Medzi pozvanými boli aj Messiho spoluhráči z katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona. Nechýbali jeho kolegovia z reprezentácie - útočník Sergio Agüero či brankár Sergio Romero, prišiel aj Španiel Cesc Fabregas. Medzi pozvanými chýbala iná argentínska futbalová legenda Diego Maradona.




Civilný, a nie cirkevný sobáš sa uskutočnil v hotelovom komplexe v Rosariu, asi 300 kilometrov severne od Buenos Aires. Akciu monitorovalo 150 novinárov, ktorí však nemali prístup na obrad ani na záverečnú hostinu. O bezpečnosť sa starala stovka ochrankárov.

Messi a Roccuzzová sa poznajú od detských čias, v kontakte zostali aj po tom, ako on ako 13-ročný odišiel z Argentíny do Španielska. Pár oficiálne tvoria od roku 2009, vychovávajú spolu dvoch synov - štvorročného Thiaga a ročného Matea. Novomanželka je sesternicou Messiho najlepšieho priateľa Lucasa Scagliu, ktorý je tiež profesionálnym futbalistom.