Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Ružomberok aj v novej sezóne pod taktovkou Ivana Galáda

Futbalový tréner Ivan Galád. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Bývalý tréner slovenskej reprezentácie do 21 rokov spečatil dohodu s majiteľom klubu Milanom Fiľom na utorkovej schôdzke v Bratislave.

Ružomberok 3. júna (TASR) - Ivan Galád povedie futbalistov MFK Ružomberok aj v sezóne 2015/2016. Ako informoval denník Šport vo svojom stredajšom vydaní, päťdesiatdvaročný tréner sa dohodol s vedením fortunaligového klubu na novom ročnom kontrakte.

Bývalý tréner slovenskej reprezentácie do 21 rokov spečatil dohodu s majiteľom klubu Milanom Fiľom na utorkovej schôdzke v Bratislave. Spolu s hlavným trénerom pokračuje v Ružomberku aj jeho asistent Ján Bíreš.

Galád prišiel pod Čebrať vlani v novembri s cieľom zachrániť pre MFK najvyššiu súťaž, Ružomberok pod jeho vedením nakoniec obsadil v ligovej tabuľke siedme miesto.

V Ružomberku intenzívne pracujú aj na posilnení mužstva. Podľa denníka Šport je na lane stredopoliar Tomáš Kóňa, s ktorým ukončili spoluprácu v polovici mája v FK Senica. Prebleskujú aj chýry o angažovaní skúseného reprezentačného útočníka Martina Jakubka z ruského Permu.