Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Futbal

Tréner Mráz ostáva na lavičke Zlatých Moraviec

Na snímke vľavo hlavný tréner mužstva Branislav Mráz a vpravo kapitán mužstva Martin Babic. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Futbalisti Zlatých Moraviec vstúpia do nového ročníka Fortuna ligy s nezmeneným tímom trénerov, keď v pozícii asistentov zotrvali Martin Ondrejka i Miloš Foltán.

Bratislava 6. júna (TASR) - Vo funkcii hlavného trénera futbalového klubu ViOn Zlaté Moravce zostane aj naďalej Branislav Mráz. Informovalo o tom piatkové vydanie denníka Šport.

Mráz má za sebou prvú ročnú skúsenosť pri kormidle ViOn-u, s ktorým v uplynulom ročníku obsadil 10. priečku. Vedenie klubu nad predĺžením spolupráce so 40-ročným koučom neváhalo. "Nad inou možnosťou sme v klube ani nerozmýšľali. Na tom, že Branislav Mráz vo funkcii hlavného trénera ostáva, sme boli dohodnutí už mesiac pred koncom uplynulej sezóny. S prácou trénera Mráza vládla spokojnosť, s kádrom, ktorý mal k dispozícii, dosiahol aj tomu zodpovedajúce umiestnenie," cituje denník Šport slová prezidenta klubu Karola Škulu.

Futbalisti Zlatých Moraviec vstúpia do nového ročníka Fortuna ligy s nezmeneným tímom trénerov, keď v pozícii asistentov zotrvali Martin Ondrejka i Miloš Foltán. Letnú prípravu štartujú v klube 12. júna.