Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Futbal

Tréner Nemecka nebude riskovať nasadenie Hummelsa, v útoku má otáznik

Na snímke tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw so zdvihnutým palcom počas verejného tréningu pred začiatkom ME 2016 vo futbale vo francúzskom Évian-les-Bains 7. júna 2016. Foto: TASR/AP

Hummels pre zranenie lýtka vynechal úvodný zápas na šampionáte, v ktorom Nemci zdolali Ukrajinu 2:0.

Paríž 15. júna (TASR) - Tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw nebude riskovať nasadenie nedoliečeného Matsa Hummelsa a vo štvrtkovom zápase proti Poľsku na EURO 2016 zvažuje, ktorého Maria postaví do útoku. Rozhoduje sa medzi Götzem a Gomezom.

"Nebudem nič riskovať. Po tréningu uvidíme, ako na tom bude a keď nebude úplne v poriadku, tak nebude hrať," povedal Löw podľa agentúry dpa na stredajšej tlačovej konferencii pred druhým duelom majstrov sveta v C-skupine na Stade de France.

Hummels pre zranenie lýtka vynechal úvodný zápas na šampionáte, v ktorom Nemci zdolali Ukrajinu 2:0. Skúsený obranca sa vrátil do tréningu s tímom, ale dĺžka jeho absencie nie je jasná.

Proti Ukrajine postavil Löw na hrot Götzeho, ale spoločne so svojím tímom analyzujú defenzívu Poľska a je možné, že šancu tentokrát dostane Gomez.