Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Futbal

Pavel Horváth predĺžil zmluvu vo Viktorii Plzeň

Futbalista Pavel Horváth Foto: TASR/AP

Nový kontrakt podpísal do roku 2015.

Plzeň 17. februára (TASR) - Kapitán futbalistov Viktorie Plzeň Pavel Horváth sa dohodol s vedením klubu na predĺžení zmluvy o ďalší rok. Nový kontrakt mu vyprší v júni 2015.

"Pre mňa znamená predĺženie zmluvy predovšetkým to, že zostanem ešte o rok dlhšie v hráčskej šatni. Teším sa na to, že ďalej budeme predvádzať dobrý futbal a že ďalší rok môžem byť v takom tíme, akým je Viktoria Plzeň," povedal pre oficiálny klubový web 38-ročný Horváth, ktorému motivácia do ďalšej práce nechýba. "Keby som nemal motiváciu, nehrám. Ja však milujem futbal a baví ma vyhrávať. Som vo Viktórii spokojný a nevidel som jediný dôvod, prečo nepredĺžiť zmluvu."

Z Horváthovho rozhodnutia mal radosť aj generálny manažér Viktorie Adolf Šádek: "Osobne som veľmi rád, že vzťah Pavla Horvátha a Viktorie Plzeň bude pokračovať. Z našej strany je to jednoznačný signál, že Pavel je dôležitým článkom v kádri Viktorie a sme presvedčení, že ním bude aj v nasledujúcej sezóne. Teší ma, že podpísal zmluvu bez akéhokoľvek zaváhania. Pevne verím, že plzenskí fanúšikovia sa budú môcť o rok dlhšie pozerať na to, ako svojimi výkonmi rozdáva futbalovú radosť," uviedol.