Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Futbal

Pellé nepodal trénerovi ruku, vyradili ho z talianskeho kádra

Kouč stiahol Pellého z ihriska v 59. minúte, krátko po inkasovanom góle, pričom na trávniku ho nahradil Ciro Immobile. Pri odchode na striedačku mu Ventura podával ruku, útočník však nereagoval.

Turín 7. októbra (TASR) - Vedenie Talianskej futbalovej federácie vyradilo Graziana Pellého z reprezentačného kádra po tom, čo 31-ročný útočník vo štvrtkovom šlágri G-skupiny kvalifikácie MS 2018 so Španielskom (1:1) nepodal po vystriedaní trénerovi Giampierovi Venturovi ruku. Informovala o tom agentúra AP.

Kouč stiahol Pellého z ihriska v 59. minúte, krátko po inkasovanom góle, pričom na trávniku ho nahradil Ciro Immobile. Pri odchode na striedačku mu Ventura podával ruku, útočník však nereagoval. Talianska federácia v piatok oznámila, že Pellé už nefiguruje v kádri národného tímu a zamieril späť do svojho čínskeho klubu Šan-tung Lu-neng. Bývalý hráč Alkmaaru, Parmy, Sampdorie Janov, Feyenoordu Rotterdam či Southamptonu tak vynechá nedeľňajší duel v Macedónsku.

Pellé sa neskôr za svoje správanie ospravedlnil. "Je neakceptovateľné. Beriem na seba plnú zodpovednosť za to, čo sa stalo," uviedol na Instagrame.