Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Futbal

Richarlison si poranil koleno, Tottenhamu bude chýbať približne mesiac

Na archívnej snímke z 3. februára 2024 futbalista Tottenhamu Richarlison sa teší po strelení gólu v zápase anglickej Premier League Everton - Tottenham Hotspur v Liverpoole. Foto: TASR/AP

Na listine zranených sa okrem Richarlisona nachádza obranca Pedro Porro, ktorý pred dvoma týždňami utrpel svalové zranenie.

Londýn 1. marca (TASR) - Brazílsky futbalista Richarlison bude chýbať Tottenhamu Hotspur približne štyri týždne. Dvadsaťšesťročného útočníka vyradilo z hry zranenie kolena, ktoré utrpel 17. februára v zápase s Wolverhamptonom Wanderers (1:2).

"Richi je sklamaný, pretože bol pre nás kľúčový. Žiaľ, túto sezónu je to tak, že jeden hráč sa vráti do zostavy a o druhého hneď prídeme," uviedol podľa DPA tréner "kohútov" Ange Postecoglou, ktorého mužstvo trápia viaceré zdravotné komplikácie.

Na listine zranených sa okrem Richarlisona nachádza obranca Pedro Porro, ktorý pred dvoma týždňami utrpel svalové zranenie. Rovnaký čas absentuje aj brankár Fraser Forster, ktorého trápia problémy s členkom. Vo štvrtok si stredopoliar Ryan Sessegnon poranil stehenný sval. Útočník Manor Solomon má komplikácie s kolenom už od vlaňajšieho októbra.