Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Slovenský futbalový zväz má nového partnera

Prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik. Foto: FOTO TASR/Lukáš Grinaj

Obe strany sa dohodli na spolupráci na dobu neurčitú. Spoločnosť Tempus s.r.o. Košice poskytne SFZ 33 vozidiel podľa požiadaviek.

Bratislava 19. februára (TASR) - Slovenský futbalový zväz (SFZ) bude spolupracovať s novým partnerom, spoločnosťou Tempus. Tá kooperuje so spoločnosťou LeasePlan, ktorá je jednotkou na trhu operatívneho lízingu na Slovensku. Svoje plány obe strany predstavili na utorňajšej tlačovej konferencii v Bratislave.

Obe strany sa dohodli na spolupráci na dobu neurčitú. Spoločnosť Tempus s.r.o. Košice poskytne SFZ 33 vozidiel podľa požiadaviek. "Sme radi, že SFZ, najväčšie športové hnutie na Slovensku, sa spája s výrazným subjektom v oblasti predaja, nákupu a prenájmu osobných aj úžitkových vozidiel. Pri rokovaní sme vychádzali z obojstrannej potrebnosti a dospeli sme ku vzájomnej zmluve, ktorej základom je vzájomná dôvera a prospech. Som presvedčený, že naša spolupráca bude užitočná pre obe strany," povedal prezident SFZ Ján Kováčik. Nový partner zabezpečí SFZ mobilitu. "Som veľmi rád, že sa nám podarilo toto partnerstvo dohodnúť, pretože to pri potrebe áut pre SFZ nie je jednoduché. V prvej fáze sa jedná o 33 vozidiel, ale počet nie je definitívy. Ten počet sa môže v budúcnosti zvyšovať. Pre nás je dôležité, že sme sa spojili s partnerom, ktorý má k futbalu vzťah. Potešil som sa, keď pán Sojka súhlasil so spoluprácou. Tento vzťah nie je iba komerčný," dodal Kováčik.

Konateľ spoločnosti Tempus Martin Sojka spoluprácu vníma veľmi pozitívne: "Držíme krok so zdravým životným štýlom našich klientov. Podpora športových podujatí a aktivít je toho samozrejmosťou a súčasťou. Už v minulosti sme boli partnerom projektu Európske hlavné mesto športu, podporovali a organizovali sme motoristické, či golfové podujatia. Dnes sme radi, že môžeme byť súčasťou najpopulárnejšieho športu na Slovensku."

LeasePlan je hrdá na prepojenie futbalu a svojho postu lídra na trhu: "Vždy sa chopíme výziev. Sme hrdí na spojenie dynamického športu, akým futbal nesporne je, s lídrom na trhu mobility. My v LeasePlan Slovakia radi pomôžeme rozvoju a propagácii slovenského športu a vôbec nepochybujem, že spolupráca profesionálov zo zväzu a profesionálov z oblasti mobility bude na prospech každému fanúšikovi futbalu na Slovensku," dodal Rastislav Podlipný, generálny riaditeľ spoločnosti LeasePlan.