Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Futbal

Slovenský futbalista Róbert Mak sa stal otcom syna Robina

Róbert Mak Foto: TASR/Milan Kapusta

Dvadsaťtriročný bývalý hráč Slovana Bratislava prišiel do Norimbergu v roku 2010. Ešte predtým v drese juniorov Manchestru City vyhral v roku 2008 mládežnícky FA Cup.

Bratislava 14. augusta (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak je otcom. Jeho manželka Zuzana priviedla na svet syna Robina, informovala zastupiteľská agentúra hráča na svojej webstránke.

"Našťastie, všetko je v poriadku. Malý má 3360 g a 52 cm," uviedol pre portál CSM-Agency Mak, ktorý v júli prestúpil z 1. FC Norimberg do PAOK Solún. S gréckym klubom podpísal trojročnú zmluvu a vo štvrtok mal v jeho drese nastúpiť na prípravný duel proti Interu Miláno. Od klubu ale dostal na niekoľko dní voľno a ponáhľal sa do Bratislavy za rodinou.

Dvadsaťtriročný bývalý hráč Slovana Bratislava prišiel do Norimbergu v roku 2010. Ešte predtým v drese juniorov Manchestru City vyhral v roku 2008 mládežnícky FA Cup. Dvojnásobný najlepší futbalista SR do 21 rokov má na konte 10 štartov v A-výbere Slovenska, v ktorých strelil dva góly.