Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Spartak sa posilnil v ofenzíve, ulovil reprezentanta Malty Farrugiu

Na snímke hráč Spartaka Trnava Jean Paul Farrugia. FOTO TASR/Henrich Mišovič

TASR o tom prostredníctvom tlačovej správy informoval Marek Ondrejka, PR a event manažér Spartaka.

Trnava 25. augusta (TASR) - Ďalšou posilou slovenského fortunaligového klubu Spartak Trnava sa stal Jean Paul Farrugia. Dvadsaťdvaročný futbalový útočník prichádza k "bílím andelom" z maltského tímu FC Hibernians, v Trnave bude hosťovať do 30. mája 2015. TASR o tom prostredníctvom tlačovej správy informoval Marek Ondrejka, PR a event manažér Spartaka.

Práve s Hibernians si Spartak meral sily v prvom predkole Európskej ligy UEFA. "Zatiaľ má za sebou pár tréningov, ešte sme ho nevideli v zápase v našom tíme. Prijali sme však ponuku, pretože sa ozval, že by sa rád dostal do futbalovej Európy. Vykúpil sa, má veľmi skromné platové podmienky, napriek tomu, že je reprezentantom Malty. Je na ňom ako presvedčí, samozrejme, musíme ho vidieť najprv v zápase než dostane príležitosť v lige, nakoľko je tu veľmi kvalitná ofenzívna dvojica Jendrišek – Mikovič," uviedol tréner Spartaka Juraj Jarábek.

Farrugiu nemôžu Trnavčania dopísať na súpisku pre play off Európskej ligy. K dispozícii nebude ani na nedeľný ligový zápas proti Senici, keďže sa vtedy zúčastní na reprezentačnom zraze. Premiéru by si tak v červeno-čiernom drese mohol odkrútiť na pôde Myjavy v deviatom kole Fortuna ligy.

Po príchode nových hráčov do kádra Spartaka príde aj k posunom smerom von z tímu. V týchto dňoch sa rieši hosťovanie Tomáša Mikiniča, o šikovného krídelníka prejavili záujem Zlaté Moravce.