Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Stoch skóroval pri triumfe PAOK-u Solún

Miroslav Stoch Foto: TASR/Martin Baumann

Slovenský reprezentant musel po hodine hry nútene opustiť ihrisko, keď inkasoval "koňara".

Atény 7. mája (TASR) - Slovenský futbalista Miroslav Stoch dopomohol gólom k víťazstvu PAOK-u Solún nad FC Atromitos v stredajšom dueli najvyššej gréckej súťaže. Stoch sa pri triumfe 3:0 zapísal do streleckej listiny v 45. minúte, Solúnčania si tak po zápase 3. kola upevnili pozíciu lídra v tabuľke skupiny o kvalifikáciu v európskych súťažiach.

"Napriek tomuto všetkému nefutbalovému, čo sa tu proti nám deje, sa snažíme koncentrovať na šport a odvádzať maximum pre úspech PAOK-u. Dnes sme opäť potvrdili formu a dosiahli zaslúžené víťazstvo, takže pevne veríme, že to takto pôjde aj v zostávajúcich troch kolách," povedal pre web svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency Stoch.

Slovenský reprezentant musel po hodine hry nútene opustiť ihrisko, keď inkasoval "koňara". V gréckej lige si pripísal už siedmy gól v sezóne, celkovo v súčte všetkých súťaží ich má na konte desať. "Bolo to také tajné predsezónne predsavzatie, aby som sa pokúsil dostať na túto hranicu, takže som veľmi rád, že sa mi to podarilo. V zostávajúcich troch zápasoch to ešte môžem navýšiť, hlavným cieľom však je miestenka do Ligy Majstrov, čomu podriadime všetko," dodal Stoch.



3. kolo skupiny o EL:

PAOK Solún - Atromitos 3:0 /M. Stoch do 60. min a v 45. min dal gól/, Asteras Tripolis - Panathinaikos Atény 1:3