Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Futbal

Suarez v piatok prvýkrát trénoval so spoluhráčmi z Barcelony

Uruguajský futbalový útočník Luis Suarez v piatok prvýkrát trénoval so spoluhráčmi z FC Barcelona. Stalo sa tak deň po tom ako mu Športový arbitrážny súd (CAS) potvrdil štvormesačný dištanc za uhryznutie talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii, no umožnil mu trénovať i nastupovať v prípravných zápasoch. Foto: TASR/AP Photo

Suarez sa tak na ihrisku premiérovo stretol v rovnakom drese s hviezdami Kataláncov Lionelom Messim, či Andresom Iniestom.

Barcelona 15. augusta (TASR) - Uruguajský futbalový útočník Luis Suarez v piatok prvýkrát trénoval so spoluhráčmi z FC Barcelona. Stalo sa tak deň po tom ako mu Športový arbitrážny súd (CAS) potvrdil štvormesačný dištanc za uhryznutie talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii, no umožnil mu trénovať i nastupovať v prípravných zápasoch.

Suarez sa tak na ihrisku premiérovo stretol v rovnakom drese s hviezdami Kataláncov Lionelom Messim, či Andresom Iniestom, informovala agentúra AP. V pondelok sa bude môcť predstaviť aj divákom na štadióne Camp Nou v dueli o Trofej Joana Gampera proti mexickému tímu Leon. Oficiálne ho klub ako novú posilu plánuje predstaviť zástupcom médií v utorok.

"Barca" odohrá prvý ligový duel novej sezóny 24. augusta, Suarez môže v jej drese nastúpiť v súťažnom zápase až od 26. októbra. Uruguaj sa bude musieť bez kanoniera zaobísť v najbližších deviatich súťažných zápasoch, vynechá tak aj kontinentálny šampionát Copa America 2015. Najlepší strelec uplynulého ročníka anglickej Premier League prestúpil v lete za vyše 80 miliónov eur do Barcelony z FC Liverpool.

Fotogaléria: Suarez v piatok prvýkrát trénoval