Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Stopér Martin Tóth predĺžil kontrakt so Spartakom Trnava

Na snímke vpravo hráč FC Spartak Trnava Martin Tóth a hráč MFK Tatran Liptovský Mikuláš Peter Moravčík Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Svoj podpis pod zmluvu pripojil v utorok za prítomnosti generálneho manažéra Dušana Keketiho a športového riaditeľa Miroslava Karhana.

Trnava 6. mája (TASR) - Po Martinovi Mikovičovi a Erikovi Sabovi si futbalový klub Spartak Trnava upísal ďalšieho hráča. Kontrakt s tradičným účastníkom Corgoň ligy predĺžil do 30. júna 2016 aj stopér Martin Tóth.

Svoj podpis pod zmluvu pripojil v utorok za prítomnosti generálneho manažéra Dušana Keketiho a športového riaditeľa Miroslava Karhana.

"Teší ma, že zostávam v Spartaku. Je tu vynikajúca partia, mám to blízko domov, teším sa, ako to bude pokračovať ďalej. Myslím, že sme sa dohodli pomerne rýchlo," povedal pre oficiálny klubový web 27-ročný zadák, ktorý sa počas jari usídlil v základnej zostave "andelov".

"Je to vyústenie jeho stúpajúcej formy. Tréner Jarábek je veľmi spokojný s jeho výkonmi, podpis zmluvy tieto faktory odzrkadlil," uviedol Karhan, ktorý k rokovaniam dodal: "Každý si chce vydobyť to svoje, nakoniec sme sa zhodli na niečom, čo považujem za výhodné pre obe strany."
Tóth pôsobil vlani v českom tíme Slovan Liberec, predtým bol kapitánom v FC Nitra.