Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Trnava v 2. predkole v Gruzínsku proti Zestafoni o 18.00 SELČ

Na snímke základná jedenástka FC Spartak Trnava, zľava hore Matej Strapák, Kamil Kuzma, Matej Siva, Martin Tóth, Erik Sabo, Martin Mikovič, dolný rad zľava Marek Janečka, Nikolas Špalek, Matúš Čonka, Ján Chovanec a Ján Vlasko. Foto: TASR/ Lukáš Grinaj

Odveta je na programe na ďalší štvrtok 24. júla v Zlatých Moravciach, kde "bílí andeli" našli prechodný domov na prvé dve predkolá EL.

Nyon 12. júla (TASR) - Futbalisti Spartaka Trnava odohrajú prvý zápas 2. predkola Európskej ligy UEFA 2014/2015 v gruzínskom Zestafoni vo štvrtok 17. júla o 18.00 SELČ (v dejisku bude 20.00 h - pozn.). Informáciu priniesla oficiálna webová stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) s tým, že stretnutie sa uskutoční v západogruzínskom meste na Štadióne Davida Abašidzeho s kapacitou 4558 miest.

Odveta je na programe na ďalší štvrtok 24. júla v Zlatých Moravciach, kde "bílí andeli" našli prechodný domov na prvé dve predkolá EL. Výkop odvety s gruzínskym FC Zestafoni je naplánovaný na 19.30 h. Zverenci Juraja Jarábka v 1. predkole európskeho pohára číslo dva vyradili maltský Hibernians FC po výsledkoch 4:2 (vonku) a 5:0 (doma). Okrem Trnavy účinkujú v 2. predkole EL zo slovenských zástupcov aj futbalisti MFK Košice a AS Trenčín, v Lige majstrov štartuje Slovan Bratislava.