Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Zranenie Verrattiho lýtka je vážnejšie, Atalanta odohrá bez Golliniho

Hráč Paríža SG Marco Verratti, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Duel s Atalantou je u Verrattiho pasé, prípadné semifinále na 90 percent tiež, uviedol L'Equipe.

Paríž/Bergamo 8. augusta (TASR) - Taliansky futbalista Marco Verratti pravdepodobne nebude k dispozícii Parížu Saint-Germain v stredajšom štvrťfinále Ligy majstrov 2019/2020 proti Atalante Bergamo. Informoval o tom denník L'Equipe.

Dvadsaťsedemročný stredopoliar odcestoval v sobotu spolu s výpravou úradujúceho francúzskeho šampióna do Portugalska, kde sa uskutoční finálový turnaj LM. Zdroj blízky hráčovi však informoval, že zranenie lýtkového svalu je napokon vážnejšie, ako sa pôvodne zdalo. "Duel s Atalantou je u Verrattiho pasé, prípadné semifinále na 90 percent tiež," uviedol L'Equipe.

Atalanta vo štvrťfinále proti PSG bez zraneného brankára Golliniho

Brankár Pierluigi Gollini bude pre zranenie kolena chýbať Atalante Bergamo vo štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2019/2020 proti Parížu Saint-Germain (12. augusta v Lisabone). Sobotňajšie vyšetrenie totiž ukázalo, že si roztrhol zadný skrížený väz. Informoval o tom portál Sky Sport Italia.

Gollini sa zranil pred týždňom v závere ligového zápasu proti Interu Miláno (0:2) a príde o celý finálový turnaj Ligy majstrov v portugalskej metropole. Medzi tromi žrďami ho nahradí Marco Sportiello, ktorý v tejto sezóne odchytal v Serii A iba šesť duelov. V Lige majstrov nastúpil raz.