Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela

Futbal

Strelecký koncert Ronalda. V kvalifikácii nasúkal štyri góly

Úradujúci majstri Európy zvíťazili nad futbalovým trpaslíkom z Andorry 6:0 a dosiahli premiérové víťazstvo v prebiehajúcich eliminačných bojoch.,aktualizované 

Takto sa tešili futbalisti dvadsaťjednotky z postupu na ME

Mladí slovenskí futbalisti mali vo vrecku účasť na budúcoročnom európskom šampionáte v Poľsku už pred piatkovým predposledným kvalifikačným stretnutím proti Bielorusku.,aktualizované 

Deväť poldecákov a hurá na zápas: Aj taký bol legendárny Gascoigne

Hoci si ešte donedávna drvivá väčšina jeho fanúšikov myslela, že sa legenda anglického futbalu Paul Gascoigne nedožije 50. narodenín, všetko nasvedčuje tomu, že sa zrejme mýlili.

FOTO: Futbalisti SR do 21 rokov si poľahky poradili aj s Bieloruskom

Slovensko zásluhou štvrtkovej bezgólovej remízy Holandska s Tureckom nastúpilo už ako istý účastník šampionátu Poľsku. ,aktualizované 

Česko a Nemecko sa stali ďalšími účastníkmi ME do 21 rokov v Poľsku

Žreb finálového turnaja sa uskutoční vo štvrtok 1. decembra o 18.00 SEČ v Krakove. Istú miestenku má zatiaľ sedem tímov - Poľsko, Portugalsko, Dánsko, Anglicko, Slovensko, Nemecko a Česko.

Tréner SR Kozák pred Slovinskom: V takom zložení sme ešte nehrali

Slovenskí futbalisti po prehre s Anglickom 0:1 zabojujú v Lubľane o prvé body v kvalifikačnej F-skupine.

KVALIFIKÁCIA MS: Jagielku vyradilo z anglického kádra zranenie

Dočasnému kormidelníkovi Albiónu Garethovi Southgateovi budú okrem defenzívnej opory Evertonu chýbať aj Nathaniel Clyne, Glen Johnson a Raheem Sterling.

KVALIFIKÁCIA MS: Eremenko za Fínsko nehral, UEFA ho suspendovala

UEFA neuviedla dôvod udelenia dištancu, hráča však provizórne suspendovala na dobu 30 dní a prípadom porušenia pravidiel zo strany hráča sa bude ďalej zaoberať.

Icardi odmietol Arsenal, s Interom Miláno predĺžil zmluvu

Dvadsaťtriročný útočník sa s vedením účastníka Serie A dohodol na dlhodobom kontrakte do júna 2021.

Kapitán Gabi predĺžil o rok zmluvu s Atleticom Madrid

Gabi patrí medzi kľúčových hráčov Atletica, ktorému v uplynulých piatich rokoch pomohol k zisku španielskeho titulu i pohára a tiež k dvom účastiam vo finále Ligy majstrov.

KVALIFIKÁCIA MS: Katanec pred zápasom so SR: Nebude to jednoduché

Tréner slovinskej futbalovej reprezentácie Srečko Katanec pred duelom kvalifikácie MS 2018 proti Slovensku opäť zdôraznil, že jeho tím čaká náročná prekážka.

Neymarov večer: Gól, dve asistencie, rozbitá hlava a stopka

Kanonier Brazílie zaznamenal už 300. presný zásah v kariére a 49. v národnom drese, vďaka čomu sa definitívne zaradil medzi najväčšie futbalové hviezdy krajiny.

Pellé nepodal trénerovi ruku, vyradili ho z talianskeho kádra

Kouč stiahol Pellého z ihriska v 59. minúte, krátko po inkasovanom góle, pričom na trávniku ho nahradil Ciro Immobile. Pri odchode na striedačku mu Ventura podával ruku, útočník však nereagoval.

Weiss po prehre s Írskom: Ak nedáte góly, neberiete body

Gruzínsko pod taktovkou bývalého trénera slovenskej reprezentácie napriek odvážnemu výkonu vyšlo v Dubline naprázdno a stále tak čaká na prvý bodový zisk v kvalifikácii MS.

Kosovu nevyšla domáca premiéra, od Chorvátov dostalo šestku

Kosovo má po dvoch kvalifikačných zápasoch I-skupiny na konte jediný bod a zatiaľ mu patrí v tabuľke posledné šieste miesto so skóre 1:7.

Augsburg do konca roka bez obrancu Gouweleeuwa, podrobil sa operácii

Na listine zranených hráčov tímu sa nachádzajú aj Jan-Ingwer Callsen-Bracker, Marvin Friedrich, Caiuby, Dominik Kohr a Raul Bobadilla.

Buffon po kikse: Podarilo sa nám z toho dostať

Štvrtkový ťahák G-skupiny kvalifikácie MS 2018 priniesol futbalistom Talianska i Španielska zmierlivú remízu, s ktorou boli po zápase nakoniec spokojní obaja tréneri.

Slováci chcú v Slovinsku bodovať, Kozák: Silu na to máme

Podľa Hamšíka bude tento dvojzápas kľúčový. Dodal, že sa musíme pozerať dopredu, pretože náš čaká náročný dvojzápas s mužstvami, ktoré pravdepodobne budú s nami bojovať o druhé miesto v skupine.

Brazília rozdrvila v kvalifikácii na MS futbalistov Bolívie 5:0

Kanárici už v prvom polčase rozobrali súpera, keď po 45 minútach vyhrávali 4:0.,aktualizované 

V šlágri kvalifikácie MS Taliansko remizovalo so Španielskom 1:1

Oba tímy majú na konte zhodne po štyri body, lídrami G-skupiny sú so šiestimi Albánci, ktorí zvíťazili 2:0 v Lichtenštajnsku.

Futbalová 21 sa prebojovala na finálový turnaj majstrovstiev Európy

Definitívu pre zverencov českého trénera Pavla Hapala zabezpečila štvrtková remíza Holandska s Tureckom 0:0 v súboji 8. kvalifikačnej skupiny v Alkmaare.

VIDEO: Fantastický úspech: Slovenskí futbalisti do 21 rokov idú na ME

Definitívu pre zverencov českého trénera Pavla Hapala zabezpečila štvrtková remíza Holandska s Tureckom (0:0) v súboji 8. kvalifikačnej skupiny v Alkmaare.,aktualizované 

Sparťania Koubek a Vácha dostali pokuty za výroky na adresu rozhodkyne

Obaja zaplatia 40.000 českých korún za svoje pozápasové vyjadrenia na adresu asistentky rozhodcu Lucie Ratajovej v ligovom stretnutí s Brnom.

Reprezentácia Anglicka do 21 rokov s miestenkou na ME v Poľsku

Blízko k postupu sú aj slovenskí futbalisti vedení Čechom Pavlom Hapalom, ktorým stačí získať v zostávajúcich dvoch súbojoch s Bieloruskom a Tureckom jeden bod.

Brazílčan Eder a Spartak Trnava sa dohodli na ukončení spolupráce

Dvadsaťosemročného defenzívneho stredopoliara limitovali zranenia, pre ktoré nastúpil od začiatku tejto sezóny len na sedem zápasov.

VIDEO: Futbalový zväz hráčom nevyhovel:Takto ich bude platiť za zápasy

Slovenskí futbalisti žiadali zmenu v prerozdelení odmien oproti minulej kvalifikácii. Od vedenia zväzu požadovali plošnú sumu 5000 eur pre každého hráča v nominácii bez ohľadu na výsledok zápasu.,aktualizované 

Filip Kiss je v reprezentácii pripravený chopiť sa šance

Cestu do zostavy trénera Jána Kozáka by mu mohli otvoriť absencie viacerých hráčov, predovšetkým na defenzívnych postoch.

KVALIFIKÁCIA MS: Holandsko proti Bielorusku a Francúzsku bez Robbena

Krídelníka Bayernu Mníchov naďalej sužuje zranenie v oblasti rebier.

Futbalová reprezentácia SR do 19 rokov zdolala Severné Írsko

Zverencov trénera Malatinského čakajú v rámci 1. kola kvalifikácie ešte dva zápasy. Na turnaji v Poľsku nastúpia v sobotu o 15.30 proti domácim a v utorok 11. októbra v rovnakom čase proti Macedónsku.

Slovenským futbalistom do 21 rokov stačí na postup na ME jediný bod

Prvú šancu na spečatenie vlastnými silami budú mať v piatok o 18.30 h na štadióne myjavského Spartaka, kde privítajú vrstovníkov z Bieloruska.

Slovinec Birsa sa obáva Hamšíka: Môže sám rozhodnúť zápas

Podľa futbalového reprezentanta je Hamšík hybnou silou slovenského tímu a treba sa na neho dobre pripraviť. Dúfa, že proti Slovincom vyberie slabší deň.

Slovenský futbalový talent Jakubík bol na návšteve Bayernu Mníchov

Iba štrnásťročný mladík navštívil sídlo slávneho tímu spolu s asistentom trénera "šošonov" Ladislavom Kubalíkom a so svojím otcom.

Škrtel už trénoval s reprezentáciou, na prognózu je ešte priskoro

Škrtel je po operácii zlomeného nosa. V prvom zápase proti Slovinsku sa nepredstaví určite pre vylúčenie z úvodného neúspešného duelu kvalifikácie MS 2018 s Anglickom.

SLOVNAFT CUP: Futbalisti Myjavy i Nitry postúpili do osemfinále

Myjavčania zvíťazili v stredajšom zápase 4. kola Slovenského pohára - Slovnaft Cupu 2016/17 na pôde Slovana Duslo Šaľa 5:2.

Tureckému futbalistovi hrozí päť rokov väzenia za propagáciu terorizmu

Hráč Amedsporu Deniz Naki pochádza z Nemecka a tento rok si už odpykal dištanc na tucet stretnutí od Tureckej futbalovej federácie (TFF) za ideologickú propagandu.

KVALIFIKÁCIA MS: Nemci už s Gündoganom, ale bez hrotového útočníka

Nemeckí futbaloví reprezentanti sa stretli v Hamburgu, kde začali s prípravou na stretnutia kvalifikácie o postup na svetový šampionát 2018 s Českom a Severným Írskom.

Prezidentom španielskej ligy zostáva aj naďalej Javier Tebas

Vo funkcii ho oficiálne potvrdia 11. októbra. ,aktualizované 

V. Weiss sa kajá: Komu a za čo sa ospravedlnil?

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. prelomil mlčanie a prostredníctvom sociálnych sietí sa za svoj nedeľňajší prehrešok ospravedlnil.

Portugalsko v poslednej minúte remizovalo so Slovenkami do 19 rokov

Tréner Petrovič zhodnotil, že výkon hráčky vystupňovali v druhom polčase, keď si vytvorili viac šancí aj skórovali.

VIDEO: Hamšík pred kľúčovým dvojzápasom: Musíme bodovať

Slovákom bude proti Slovinsku a Škótsku chýbať hneď niekoľko opôr.