Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Hokej

Gáborík u Obamu fotil, zosmiešnil šéfa NHL

Foto: Instagram Mariána Gáboríka

Gáborík počas návštevy v Bielom dome nachytal šéfa NHL v netradičnej obuvi.

Bratislava 4. februára (Teraz.sk ) - Hokejisti klubu zámorskej profiligy Los Angeles Kings predvčerom navštívili Washington. Úradujúcich držiteľov Stanleyho pohára prijal v Bielom dome na tradičnej návšteve americký prezident Barack Obama.

Kings navštívili Biely dom aj v marci 2013. V minuloročnom finále play off NHL zdolali New York Rangers 4:1 na zápasy a získali druhý Stanleyho pohár v uplynulých troch sezónach. Spoločnosť hokejistom robili futbalisti z LA Galaxy, ktorí sú aktuálnymi víťazmi Major League Soccer (MLS).

Foto: Instagram Mariána Gáboríka

Obama ocenil oba tímy a nezabudol vyzdvihnúť skutočnosť, že Dustin Brown a Jonathan Quick reprezentovali USA na ZOH v Soči. "Na oboch som veľmi hrdý a chcem ich pochváliť za vzornú reprezentáciu našej krajiny v Rusku," uviedol americký prezident, ktorý od Kings dostal pamätnú hokejku a od Galaxy futbalový dres.

Slovenský hokejista si počas podujatia všimol aj veľmi netradičné topánky šéfa najlepšej ligy sveta Garyho Bettmena. Trenčiansky odchovanec situáciu odfotil a takto okomentoval na svojom Instagrame: "Divoké topánky pána Bettmana v Bielom dome"