Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

Čada už nie je tréner tímu Bratislava Capitals

Na archívnej snímke bývalý tréner mužstva hokejového klubu iClinic Bratislava Capitals Rostislav Čada. Foto: TASR - Martin Baumann

Mužstvo opustil aj obranca Karol Sloboda a posilnil ho 22-ročný Kanaďan Maxime Fortiere, ktorý doteraz pôsobil v zámorských súťažiach.

Bratislava 29. novembra (TASR) – Slovenský hokejový klub iClinic Bratislava Capitals ukončil spoluprácu s hlavným trénerom Rostislavom Čadom. Do nástupu nového trénera bude na striedačke Dušan Pašek s doterajšími asistentmi Štefanom a Romanom Megom, ktorí majú trénerské licencie.

O novom trénerovi momentálne prebiehajú rokovania. „Tím v poslednom čase nepodával optimálne výkony, zároveň bolo potrebné dať tímu nový impulz, preto sme sa vzájomne dohodli na ukončení spolupráce.

Pánovi Čadovi ďakujeme za jeho účinkovanie v klube, pričom bolo vidieť, že niektorí hráči pod jeho vedením urobili progres vo výkonnosti,"
povedal viceprezident a generálny riaditeľ účastníka medzinárodnej Ice Hockey League Dušan Pašek v tlačovej správe.

Mužstvo opustil aj obranca Karol Sloboda a posilnil ho 22-ročný Kanaďan Maxime Fortiere, ktorý doteraz pôsobil v zámorských súťažiach. Klub dodal, že naďalej pracuje na posilnení kádra. Capitals nastúpia najbližšie v pondelok 30. novembra proti Innsbruck-Die Haie na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.