Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Hokej

Búrlivák Radulov vystrájal, musí siahnuť do peňaženky

Alexander Radulov sa rozčuľuje na trestnej lavici. Foto: KHL/RU

Hviezde CSKA Moskva Alexandrovi Radulovovi sa nepáčili verdikty rozhodcov v zápase s SKA Petrohrad, takmer si to odskákala zapisovateľka.

Bratislava 18. októbra (Teraz.sk) – Veľká hviezda hokejového klubu CSKA Moskva, ale aj ohromný búrlivák Alexander Radulov musí siahnuť do peňaženky za svoje správanie počas šlágru s SKA Petrohrad a po ňom.

Radulov je kapitánom moskovského tímu, čo v tomto stretnutí mohutne využíval pri dohadovaní sa s rozhodcami. Štvorica v pruhovanom Sergej Gusev, Sergej Kulakov, Konstatnin Gordenko a Roman Šichanov vôbec nebola podľa gusta moskovskej rakety – otázne však zostáva, ktorý rozhodca by jeho predstavy naplnil.

Takto vystrájal A. Radulov na trestnej lavici:






Radulov s typicky posunutou prilbou takmer každý hvizd ocenil nesúhlasným gestom, s rozhodcami stále diskutoval. Jeho výrečnosť už v 14. minúte vyhodnotili osobným trestom, čo si skoro odskákala zapisovateľka na trestnej lavici.

Radulov je muž plný emócii, napriek tomu hrá výborne. Aj v tomto zápase ho vyhlásili za najlepšieho hráča svojho tímu. Túto situáciu využil na posmešnú akciu – cenu odovzdal rozhodcovi. Dostal znova osobný trest. Podľa ruských médií Alexander ešte aj po skončení hry prišiel z vlastnej šatne ku miestnosti rozhodcov, na ktorých korčuľou rozkopol dvere.


Najdôležitejšie okamihy zápasu:





Petrohradskí vyhrali zápas s Moskovčanmi 4:3. Radulov si po skončení duelu prevzal ocenenie pre najlepšieho hráča CSKA, zamieril s ním k rozhodcom a dal ho jednému z nich, za čo si vyslúžil ďalší 10-minútový osobný trest. Dvadsaťosemročný útočník sa veľmi hneval ešte aj dlho po skončení súboja, zo šatne vybehol pred kabínu rozhodcov a nahnevane kopol korčuľou do dverí, ktoré zostali poškodené. Sumár za jeho počínanie je pokuta 10-tisíc rubľov. V ďalšom zápase teda môže nastúpiť. Diváci sa asi majú na čo tešiť...