Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Hokej

Tomáš Marcinko zostáva v Pardubiciach

Na snímke vpravo Tomáš Marcinko (Slovensko), český brankár Jakub Kovář a Bohumil Jank (Česko) počas záverečnej prípravy na majstrovstvá sveta v rámci série Euro Hockey Challenge 9. apríla 2015 v Jihlave. Foto: TASR/Michal Svítok

Marcinko odohral v uplynulej sezóne za Pardubice 54 zápasov, v ktorých zaznamenal sedem gólov a pridal dvanásť asistencií.

Pardubice 2. júna (TASR) - Slovenský hokejový reprezentant Tomáš Marcinko bude aj v nadchádzajúcej sezóne obliekať dres českého klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Ako informoval oficiálny tímový web, stredný útočník podpísal nový kontrakt.

"Záujem o pokračovanie vzájomnej spolupráce bol obojstranný, takže sme radi, že sme sa dohodli. Tomáš má za sebou výbornú sezónu, zdobili ju predpoklady, ktoré nám v tímu chýbali. On je silovým hráčom aj na vhadzovaniach a je nesmierne pozitívnym človekom. Vieme o jeho prednostiach, snažili sme sa ich maximálne využívať," uviedol pre klubový web športový manažér Pardubíc Dušan Salfický.

Marcinko odohral v uplynulej sezóne za Pardubice 54 zápasov, v ktorých zaznamenal sedem gólov a pridal dvanásť asistencií. V play off bol so šiestimi kanadskými bodmi (3+3) druhým najproduktívnejším hráčom tímu.