Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Hokej

Haščák po zásahu pukom s krvavým zranením, skončil v nemocnici

Na snímke zranený slovenský hokejista Marcel Haščák odchádza z ľadu po strelení pukom v zápase Slovensko - Taliansko na hokejových majstrovstvách sveta 18. mája 2014 v hale Arena Čižovka v Minsku. Foto: TASR/Pavel Neubauer

V 33. minúte ho puk po strele súperovho obrancu nešťastne zasiahol do tváre a spôsobil mu krvavé zranenie na líci, ktoré mu musel lekár zašiť niekoľkými stehmi.

Minsk 17. mája (TASR) - Útočník Marcel Haščák nedohral sobotňajší zápas slovenskej hokejovej reprezentácie na MS v Minsku proti Taliansku (4:1). V 33. minúte ho puk po strele súperovho obrancu nešťastne zasiahol do tváre a spôsobil mu krvavé zranenie na líci, ktoré mu musel lekár zašiť niekoľkými stehmi. V treťom útoku ho vo zvyšku stretnutia nahradil Andrej Šťastný.

"Marcel má ranu zašitú stehmi. Zamieril do nemocnice na röntgenové vyšetrenie, ktoré by malo preukázať, či nemá zlomenú lícnu kosť. V podstate chytil gól," povedal na adresu Haščáka tréner národného tímu Vladimír Vůjtek.

V 41. minúte zápasu bol terčom tvrdého ataku súpera Marek Ďaloga, ktorý po ňom zostal niekoľko sekúnd ležať na ľade. Dvadsaťpäťročný obranca však zápas dohral a mal by byť zdravotne v poriadku.