Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Hokej

Nový tréner Slovana premiešal zostavu, v Záhrebe do brány Janus

Na snímke brankár Jaroslav Janus (Slovan) v hokejovom zápase KHL medzi HC Slovan Bratislava - Torpedo Nižnij Novgorod 14. septembra 2014 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

V útoku zostala pokope len elitná formácia Michal Vondrka, Václav Nedorost, Ladislav Nagy.

BRATISLAVA 26. septembra (Teraz.sk) - Nový tréner HC Slovan Bratislava Petri Matikainen poriadne zamiešal zostavou tímu pred dnešným zápasom s Medveščakom Záhreb. Belasí sa na jeho ľade predstavia dnes o 18:30, pričom len v stredu odohrali s tým istým súperom zápas v Bratislave. Ten Slovan prehral 1:4 a natiahol negatívnu sériu prehier už na päť duelov. O zmenách v zostave informuje klub na svojej webstránke.

Po dvojzápasovej prestávke sa do svätyne Slovana vráti opäť Jaroslav Janus. Fínsky tréner zmenil zloženie obranných dvojíc. K Michalovi Sersenovi sa posúva Jonathan Sigalet, Ivan Baranka vytvorí dvojicu s Kurtisom Fosterom Bez zmeny je len obranný pár číslo tri – Tomáš Starosta – Martin Štajnoch. Siedmym bekom pre dnešný zápas je Ján Brejčák.

V útoku Slovana zostala pokope len prvá formácia s triom – Michal Vondrka, Václav Nedorost, Ladislav Nagy. Do druhého útoku sa k Tomášovi Surovému a kapitánovi Milanovi Bartovičovi presunie Matt Murley. Do zostavy sa vracia slovinský útočník Rok Tičar, ktorému budú robiť spoločnosť Žiga Jeglič a Libor Hudáček. Vo štvrtom útoku dostane šancu Mário Lunter, Andrej Šťastný, Tomáš Netík.

Predpokladaná zostava: Janus (Backlund) - Sigalet, Sersen, Vondrka, Nedorost, Nagy – Baranka, Foster, Bartovič, Surový, Murley – Starosta, Štajnoch Hudáček, Tičar, Jeglič – Brejčák, Lunter, Šťastný, Netík.