Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Hokej

Hráčmi týždňa v KHL Lazušin, Lee a Indrašis

Na snímke vľavo brankár Jaroslav Janus (Slovan) a vpravo strieľa gól hokejista Miks Indrašis (Riga) v 2. kole Kontinentálnej hokejovej lige KHL medzi HC Slovan Bratislava - Dinamo Riga 8.septembra 2012 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

V pondelok o tom informovala oficiálna webstránka nadnárodnej súťaže. Lazušin odchytal v sledovanom období dva zápasy a v obidvoch si udržal čisté konto.

Moskva 2. februára (TASR) - Brankár Dinama Moskva Alexander Lazušin, obranca Metallurgu Magnitogorsk Chris Lee a útočník Miks Indrašis z Dinama Riga sa stali hráčmi uplynulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige. V pondelok o tom informovala oficiálna webstránka nadnárodnej súťaže.

Lazušin odchytal v sledovanom období dva zápasy a v obidvoch si udržal čisté konto. Obranca Lee vsietil v troch stretnutiach jeden gól s prívlastkom víťazný a pripísal si aj tri asistencie a dva plusové body. Indrašis strelil v troch vystúpeniach tri góly a pridal jednu asistenciu.

Za najlepšieho nováčika uplynulého týždňa vyhlásili 20-ročného brankára Traktora Čeľabinsk Vasilija Demčenka, ktorý v dvoch súbojoch dosiahol gólový priemer 1,51 a úspešnosť zásahov 94,44 percenta. Demčenko získal ocenenie pre najlepšieho nováčika týždňa už druhýkrát v sezóne.