Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Hokej

Rozhodne forma v daný deň, myslí si Jágr pred súbojom so Slovenskom

Jaromír Jágr Foto: TASR/AP

Je to smola, že budeme hrať o to, že iba jeden tím z nás si zahrá štvrťfinále, ale nič sa nedá robiť, dodal hráč s číslom 68.

Soči 17. februára (TASR) - Podľa českého hokejového veterána Jaromíra Jágra rozhodne v osemfinálovom súboji proti Slovensku na ZOH v Soči aktuálna forma v daný deň. Jágr to uviedol v pondelok v dejisku olympiády pre internetový portál denníka Plus 1 deň.

Jeden z lídrov českého národného mužstva sa pred vyraďovacou fázou olympijského turnaja vyhýbal stretnutiam s médiami. Na otázku ohľadne výkonov slovenského tímu sa napokon vyjadril diplomaticky.

"Nevidel som Slovákov ešte hrať, takže neviem, ale majú kvalitný tím. Každý výber má zápasy, kedy sa im darí viac a kedy menej. Slovensko malo dva ťažké súboje, potom hrali super proti Rusku. To isté sme predviedli aj my, tiež sme mali dobré výkony i zlé. Všetko bude záležať od formy v danom dni," povedal Jágr.

"Je to smola, že budeme hrať o to, že iba jeden tím z nás si zahrá štvrťfinále, ale nič sa nedá robiť," dodal hráč s číslom 68 pre Plus 1 deň.