Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Hokej

Jo Nesbo nám gratuluje k výhre nad Slovinskom: S Nórmi to bude ľahšie

Ilustračné foto. Na snímke vľavo Marián Gáborík strieľa druhý gól v zápase základnej B-skupiny Slovensko - Slovinsko na majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 5. mája 2015 v Ostrave. Foto: TASR - Michal Svítok

Nórsky spisovateľ kriminálok si myslí, že Slováci to dnes budú mať o čosi jednoduchšie ako proti Slovincom.

Bratislava 6. mája (TASR) - Slovenský hokejový ošiaľ neobišiel ani známeho nórskeho spisovateľa kriminálok Jo Nesboa, ktorý je v týchto dňoch na Slovensku. Neušiel mu ani utorkový (5.5.) zápas medzi Slovenskom a Slovinskom, z ktorého vyšli víťazne slovenskí chlapci. A to pritom hokej sledovať nechcel.



"Chcel som pozerať futbal, ale keďže v hotelovej izbe nedávali Ligu majstrov, tak som išiel do baru. V niektorých miestnostiach dávali hokej, v niektorých futbal. A doslova som počul každý slovenský gól. Pochopil som, že ste neboli veľmi spokojní so spôsobom, akým hrali vaši hokejisti, ale gratulujem k víťazstvu nad Slovinskom," opísal Nesbo na tlačovej konferencii v Bratislave.

Slovenský tím sa dnes na ľade stretne s nórskym mužstvom. Nesbo si myslí, že Slováci to dnes budú mať o čosi jednoduchšie ako proti Slovincom. „Verím, že nórski hokejisti k vám budú rovnako veľkorysí, ako ste vy boli ku mne odkedy som prišiel,“ uzavrel hokejovú tému spisovateľ.