Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Hokej

Kapitánom olympijského tímu Milan Kytnár

Na snímke Milan Kytnár. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Tréneri už určili aj brankára, ktorý sa postaví medzi žrde v prvom dueli proti Taliansku (štvrtok 5. februára o 16.00 h), jeho meno zverejnia ale až tesne pred úvodným buly.

Bratislava 5. februára (TASR) - Kapitánom slovenského olympijského tímu na turnaji Euro Ice Hockey Challenge vo Viedni bude útočník HC'05 Banská Bystrica Milan Kytnár. Tréneri už určili aj brankára, ktorý sa postaví medzi žrde v prvom dueli proti Taliansku (štvrtok 5. februára o 16.00 h), jeho meno zverejnia ale až tesne pred úvodným buly.

"Mužstvo sa skompletizovalo až na prvom stredajšom tréningu, kde sme si precvičili zopár základných vecí. O Talianoch nemáme veľa informácií, v prvom rade sa však budeme usilovať o aktívny hokej s veľmi dobrými korčuľovaním, sústredíme sa na to, aby sme sa presadzovali našou hrou. Kto v bránke? Obaja brankári už poznajú naše rozhodnutie, von ho však dáme až pred úvodným buly. Za kapitána sme vybrali Milana Kytnára," uviedol pre oficiálnu webstránku Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) tréner olympijského výberu SR Vladimír Országh.

Zápasy turnaja privíta Albert Schulz Eishalle vo viedenskom Kagrane. Po Talianoch čakajú Slovákov v piatok o 15.30 Slovinci a na záver podujatia v sobotu o 17.00 domáci Rakúšania.