Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Hokej

Potrestaného Brusta nahradí Pogge, Hlinka v prvom a Surový v 3. útoku

Ilustračná snímka Foto: TASR - Martin Baumann

Zápas HC Slovan Bratislava - Metallurg Magnitogorsk sa začína o 19.00 h.

Bratislava 23. decembra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na piatkový domáci duel základnej časti KHL proti obhajcovi trofeje Metallurgu Magnitogorsk v bránke s Justinom Poggem. Ten nahradí Barryho Brusta, ktorý bude chýbať pre tri vyššie tresty. Na striedačke bude pripravený Christián Pavlas.

Ako informoval oficiálny klubový web Slovana, bez zmeny bude hrať obrana. V stabilnej šestici nastúpia Michal Sersen, Tomáš Kundrátek – Ivan Švarný, Nick Plastino – Marek Ďaloga, Tomáš Starosta. Siedmy bek je napísaný Mislav Rosandič.

Do prvej formácie sa k Jeffovi Taffeovi a Jonathanovi Cheechoovi vracia Michal Hlinka. Václav Nedorost sa posunie do druhej formácie ku Kyleovi Chipchurovi a Žigovi Jegličovi. Tomáš Surový zažije obnovenú premiéru v drese Slovana vútoku s Igorom Musatovom a Samuelom Petrášom. Vo štvrtej formácii budú hrať Lukáš Vopelka, Patrik Lušňák a Andrej Šťastný.

Zápas HC Slovan Bratislava - Metallurg Magnitogorsk sa začína o 19.00 h, priamy prenos vysiela televízia Sport2 HD.

Predpokladaná zostava Slovana (zdroj: hcslovan.sk):

Pogge (Pavlas) – Sersen, Kundrátek, Švarný, Plastino, Ďaloga, Starosta, Rosandič - Hlinka, Taffe, Cheechoo – Nedorost, Chipchura, Jeglič –Musatov, Surový, Petráš – Pätoprstý, Vopelka, Lušňák - Šťastný