Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Hokej

Marcel Hossa trénuje v Trenčíne

Na snímke vpravo Marcel Hossa (Riga) a vľavo brankár Ján Laco (Donbass) v siedmom zápase play off Západnej konferencie 6. ročníka hokejovej KHL Donbass Doneck - Dinamo Riga v pondelok 17. marca 2014 v Bratislave. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Už viac ako týždeň trénuje s materským klubom Marcel Hossa, ktorý si od ukončenia spolupráce s Dinamom Riga, naďalej hľadá nový klub.

Trenčín 8. januára (TASR) - Tím hokejového extraligistu Dukla Trenčín vystuží trojica bronzových medailistov z juniorských MS v Kanade. Okrem vopred avizovaných príchodov Patrika Koyša a Matúša Holendu sa do prípravy zapojí aj Marco Hochel. Už viac ako týždeň trénuje s Duklou aj Marcel Hossa, ktorý si od ukončenia spolupráce s Dinamom Riga naďalej hľadá nový klub. Ani jeho štart za materský tím nie je vylúčený.

Slovenská výprava sa s cenným úspechom vrátila na Slovensko len v stredu. Piatkový zápas 39. kola Tipsport extraligy medzi Duklou a Skalicou tak bude mať slávnostnú predohru, keď sa všetci traja menovaní predstavia divákom pod hradom Matúša Čáka.

"S trojicou bronzových medailistov rátame takisto, že ich postupne budeme zapracovávať do tímu. Bude záležať na nich, či sa tam udržia alebo nie. Určite nebudú mať isté miesto len preto, že boli úspešní na juniorských MS. Budú si to musieť vybojovať, lebo niečo iné je juniorský a niečo iné seniorský hokej. Budeme samozrejme prihliadať aj na ich vek, budeme sa snažiť, aby ich výkonnosť išla hore a boli pre Duklu prínosom," uviedol na oficiálnom webe tréner Dukly Roman Stantien.