Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Hokej

Kapitán Chára netrénoval pre zranenie. Tréner verí, že bude v poriadku

Slovenský obranca Bostonu Zdeno Chára (vpravo) a hráč Dallasu Tyler Seguin (vľavo) v súboji za bránkou v zápase kanadsko-americkej NHL Dallas Stars Boston Bruins v Bostone 10. februára 2015. Dallas zviťazil 5:3. Foto: TASR/AP

Boston bojuje o postup do play off a v najbližšom zápase privíta doma zo stredy na štvrtok Washington Capitals.

Boston 7. apríla (TASR) - Slovenský hokejový obranca Bostonu Bruins Zdeno Chára vynechal pondelňajší tréning svojho tímu NHL. Podľa trénera Clauda Juliena dostal kapitán "medveďov" voľno v nabitom programe, pravdepodobne však ide o menšie zranenie, pretože klub povolal z farmy Joea Morrowa. Informáciu priniesol web nhl.com.

Chára v sobotňajšom zápase proti Torontu Maple Leafs zblokoval nohou strelu a na striedačku odkríval s evidentnými bolesťami. Zápas síce dohral, ale zámorské médiá špekulujú, že pravdepodobne práve vtedy utrpel obrovitý zadák zranenie. "Dostal voľno, bol to pre neho udržiavací deň. Jeho stav sa lepší, verím, že bude v poriadku," informoval Julien cez sociálnu sieť Twitter. Boston bojuje o postup do play off a v najbližšom zápase privíta doma zo stredy na štvrtok Washington Capitals.