Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

NHL: Halu v Edmontone pred reštartom súťaže vytopila búrka

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Ligu pre šíriaci sa koronavírus stopli 12. marca, prerušená základná časť sa nebude dohrávať a ročník bude od 1. augusta pokračovať vyraďovacou časťou.

Edmonton 17. júla (TASR) - Dejisko vyraďovacej fázy hokejovej NHL postihla dva týždne pred reštartom súťaže menšia komplikácia. Edmonton zasiahla vo štvrtok silná búrka a vytopila tamojší štadión Rogers Place.

Hoci sa na twitteri objavili zábery valiacej sa vody zo stropu aj "jazierko" vo vestibule, predstavitelia Edmontonu Oilers ubezpečili, že reštart sezóny nie je v ohrození. "Rátame škody, ale v tomto momente sme si istí, že to nenaruší prípravy a neovplyvní reštart NHL," citovala agentúra AP hovorcu Oilers Entertainment Group Tima Shiptona.

Ligu pre šíriaci sa koronavírus stopli 12. marca, prerušená základná časť sa nebude dohrávať a ročník bude od 1. augusta pokračovať vyraďovacou časťou iba za účasti 24 najlepších tímov. Kluby z Východnej konferencie odohrajú svoje stretnutia v torontskej Scotiabank Arene, tímy zo Západnej konferencie sa zídu v Rogers Place v Edmontone.