Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

NHL: Nashville predĺžil zmluvu s trénerom Hynesom a jeho asistentmi

Na archívnej snímke z 5. mája 2022 tréner Nashville Predators John Hynes kričí zo striedačky počas druhého zápasu štvrťfinále play off Západnej konferencie zámorskej NHL proti Coloradu Avalanche v Denveri. Foto: TASR/AP

Pod vedením Hynesa vyhrali "predátori" iba tri stretnutia vo vyraďovacej časti. V tejto sezóne prehrali v 1. kole play off s Coloradom hladko 0:4 na zápasy.

Nashville 20. mája (TASR) - Klub hokejovej NHL Nashville Predators predĺžil kontrakty trénerovi Johnovi Hynesovi a jeho asistentom do konca sezóny 2023/2024. Hynes je vo funkcii od januára 2020, keď vystriedal Petera Laviolettea a stal sa tretím hlavným koučom v histórii organizácie.

Pod vedením Hynesa vyhrali "predátori" iba tri stretnutia vo vyraďovacej časti. V tejto sezóne prehrali v 1. kole play off s Coloradom hladko 0:4 na zápasy. "Verím, že s Johnom a jeho realizačným tímom môžeme v budúcnosti bojovať o Stanleyho pohár. Urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby som mu vytvoril podmienky na splnenie tohto cieľa," povedal generálny manažér David Poile pre agentúru AP.