Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Hokej

Kanadský obranca Foster sa prvý raz v KHL predstaví v drese Slovana

Na snímke nová posila a kanadský obranca Kurtis Foster na tréningu počas prípravy hokejistov HC Slovan Bratislava pred štartom 7. ročníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Foto: TASR/Martin Baumann

HC Slovan Bratislava si dnes na domácom ľade zmeria sily so Severstaľom Čerepovec

Bratislava 16. septembra (Teraz.sk) - Kanadský obranca Kurtis Foster bude mať dnes premiéru v drese HC Slovan Bratislava v zápase nadnárodnej KHL proti Severstaľu Čerepovec. Informáciu priniesla webstránka belasých s tým, že Foster sa predstaví druhej obrannej dvojici. Tridsaťdvaročný účastník KHL All Stars Game 2014 bude nastupovať s ďalším zámorským obrancom v zostave Slovana Jonathanom Sigaletom.

V treťom obrannom páre si po boku Vladimíra Mihalika zahrá Tomáš Starosta. Bez zmeny zostala prvá obrana, a to v zložení Ivan Baranka a Michal Sersen. Ako siedmy bek je dnes opäť písaný Patrik Luža.

Šesťgólový Ladislav Nagy podľa slovanistického webu nastúpi v otváracom útoku s Václavom Nedorostom a Michalom Vondrkom. Pokope zostal aj druhý útok s Tomášom Netíkom, Tomášom Surovým a Liborom Hudáčkom. Medzi Milana Bartoviča a Matta Murleyho sa postaví Mário Bližňák. Do štvrtého útoku k Žigovi Jegličovi a Petrovi Ölveckému spadol Rok Tičar.

Do brány sa postaví od začiatku znovu Jaroslav Janus, dvojkou bude Johan Backlund.

Predpokladaná zostava: Janus (Backlund) – Baranka, Sersen, Vondrka, Nedorost, Nagy – Sigalet, Foster, Hudáček, Surový, Netík – Mihalik, Starosta, Bartovič, Bližňák, Murley – Luža, Ölvecký, Jeglič, Tičar.


Zápas sa začina sa o 19:00, Slovan hrá na domácej pôde v bratislavskej Slovnaft aréne.