Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Hokej

Paštinský uvoľnil post riaditeľa Pro-Hokeja

Na snímke Vladimír Paštinský, archívne foto Foto: TASR/Martin Baumann

Paštinský pôsobil vo funkcii riaditeľa Pro-Hokej a.s. nepretržite od roku 2002.

Banská Bystrica 3. júna (TASR) - Po stredajšom zasadnutí predstavenstva akciovej spoločnosti Pro-Hokej a.s. v Banskej Bystrici bude hľadať riadiaci orgán hokejovej Tipsport extraligy nového riaditeľa. Doterajší šéf Vladimír Paštinský po trinástich rokoch pôsobenia v tejto funkcii požiadal o uvoľnenie.

"Na dnešnom zasadnutí predstavenstva sme akceptovali žiadosť Vladimíra Paštinského a korektne sa dohodli na ukončení spolupráce vo funkcii riaditeľa spoločnosti. Meno nového riaditeľa bude známe po júnovom kongrese Slovenského zväzu ľadového hokeja, vyberú a zvolia si ho akcionári spoločnosti, ktorými sú extraligové kluby. Pánovi Paštinskemu sme poďakovali za jeho dlhoročné pôsobenie vo funkcii riaditeľa a zaželali veľa úspechov v jeho ďalšom v profesionálnom živote," uviedol pre web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) predseda predstavenstva Pro-Hokej a.s. Juraj Bakoš a dodal: "V zmysle stanov akciovej spoločnosti nás už o niekoľko dní čaká voľba predstavenstva a dozornej rady, keďže členom vypršal dvojročný mandát. Do zvolenia nového riaditeľa povedie celú agendu spoločnosti nové predstavenstvo, ktoré vzíde z volieb na valnom zhromaždení Pro-Hokej a.s. 10. júna 2015."

Paštinský pôsobil vo funkcii riaditeľa Pro-Hokej a.s. nepretržite od roku 2002 so skúsenosťami z rovnakého postu v období rokov 1990–2000 v hokejovom klube Slovan Bratislava.