Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Hokej

Pavúči muž Janus sa vyšplhal do TOP-10 najkrajších zákrokov brankárov

Gólman belasých Jaroslav Janus sa zmocňuje puku. Foto: KHL.ru

Gólman HC SLOVAN BRATISLAVA Jaroslav Janus je vysoko v rebríčku najkrajších akcií gólmanov KHL v uplynulom týždni.

Bratislava 15. októbra (Teraz.sk) - Gólman belasých Jaro Janus, miláčik bratislavskyćh tribún, padol do oka aj hokejovému serveru Kontinentálnej hokejovej ligy. Opäť sa dostal do rebríčka najkrajších zákrokov brankárov, ktoré predvedli v zápasoch uplynulého týždňa.

Video s TOP-10 zákrokmi brankárov:





Janusov učebnicový rozštep sa zrodil v zápase s Jokeritom Helsinki. Žolíci neustále dobýjali svätyňu belasých, Janus mal plné ruky práce. V 24. minúte zápasu si po perfektnej prihrávke hoelsinskej rakety Steva Mosesa si Linus Omark spracoval puk nohou a nakorčuľoval zboku pred bránu Slovana. Janusa chcel oklamať spätnou strelou s hokejkou medzi nohami, ale gólmana domácich našiel pripraveného. Aj napriek Janusovmu čarovaniu prehrali belasí duel so silným súperom 2:4.

Za najkrajší brankársky zákrok minulého týždňa KHL označila skok brankára klubu Admiral Vladivostok Iľju Porskurjakova po puku z hokejky bombardéra Sergeja Mozjakina. Hviezda Metallurgu Magnitogorsk neverila, ako jeho "šajbu" zverenec slovenského trénera Gregor vychytal.