Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Hokej

Ohlasy médií : Slovinský šesťminútový hurikán zmietol Slovákov

Foto: TASR

Zahraničné médiá reagujú na prehru Slovenska so Slovinskom.

Soči 15. februára (TASR) - Ohlasy zahraničných médií po prehre slovenských hokejistov v sobotňajšom zápase A-skupiny ZOH v Soči so Slovinskom (1:3):


iihf.com: "Šokujúci výsledok! Slovinci stopli Slovákov a zaznamenali prvé víťazstvo na olympijských hrách. Slovinci si tento úspech zaslúžili za ich trpezlivosť a šikovnosť."

iDnes.cz (ČR): "Slováci chceli napraviť dojem, ale spadli do ešte väčšej depresie. Po debakli s USA prehrali aj so Slovinskom. Outsider A-skupiny zvíťazil prekvapujúco 3:1. Slovákov položili dva góly v priebehu 22 sekúnd tretej tretiny."

sport.cz (ČR): Slovinci sa postarali hokejový šok - Slovenskí hokejisti po prepadáku s Američanmi prehrali v Soči aj so Slovincami 1:3."

nhl.com (USA): "Slovinci zaskočili Slovákov a dosiahli premiérový triumf na ZOH v histórii."

Washington Post (USA): "Slovinský šesťminútový hurikán v tretej tretine rozhodol o prekvapujúcom víťazstve nad Slovákmi."

USA Today (USA): "Slovinsko šokovalo Slovákov a zaznamenalo prvé víťazstvo na olympiáde. Kristan, ktorý chytá na Slovensku, zdolal súpera s tuctom hráčov z NHL."

RTV Slovenija (Slovin.): "Úžasné! Slovinský hokejový tím dosiahol historické víťazstvo. Po epickom výkone zdolal hokejovú superveľmoc Slovensko 3:1."

SiOL.net (Slovin.): "Prvé víťazstvo Slovinska nad Slovenskom z deviatich vzájomných zápasov a rovno na olympiáde. Kopitarovi zverenci prepísali históriu."