Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Hokej

Proti Slovinsku nastúpi aj obranca Baranka

Na archívnej snímke Ivan Baranka. Foto: TASR - Michal Svítok

Reprezentanti SR si na utorkovom rozkorčuľovaní zatrénovali v rovnakom zložení ako na pondelkovom tréningu.

Ostrava 5. mája (TASR) - Slovenskí hokejisti nastúpia na svoj tretí zápas na MS v utorok proti Slovinsku (20.15 h v ČEZ Aréne) pravdepodobne aj s obrancom Ivanom Barankom, ktorý si tak pripíše premiérový štart na šampionáte v Ostrave.



Zadák Slovana Bratislava, ktorý sledoval úvodné dve vystúpenia Slovákov proti Dánsku (4:3 sn) a Bielorusku (2:1 pp) iba z tribúny, by si mal zahrať v štvrtej obrannej dvojici s Jurajom Mikušom. Ten si vymení miesta s Adamom Jánošíkom, ktorý začne v treťom defenzívnom páre po boku Mareka Ďalogu. Do bránky by sa mal opäť postaviť Ján Laco. Mimo zostavy zostanú útočníci Tomáš Surový a Michel Miklík.



Slovenskí reprezentanti si na utorkovom rozkorčuľovaní zatrénovali v rovnakom zložení ako na pondelkovom tréningu. Vyhradený čas venovali nácviku rôznych herných činností - presilovkám, oslabeniam či brejkovým situáciám.


Predpokladaná zostava SR v zápase so Slovinskom (v utorok o 20.15 h):

Laco (J. Hudáček) – Meszároš, Graňák, Jurčina, Sersen, Ďaloga, Jánošík, Baranka, Mikuš – Daňo, Kopecký, Gáborík – Pánik, Bližňák, Bartovič - Jurčo, Viedenský, Tatar - L. Hudáček, Lušňák, Dravecký