Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

TEL: HC Nové Zámky prehral s HK Dukla Michalovce

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Michalovce prišli do Nových Zámkov s impozantnou výsledkovou bilanciou, no strelecky sa im dlho nedarilo.

Nové Zámky 26. februára (TASR) - Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce natiahli víťaznú šnúru už na desať duelov, na ľade Mikronu Nové Zámky vyhrali 2:1 po predĺžení v piatkovom zápase 42. kola Tipos extraligy.



HC Mikron Nové Zámky - HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 pp (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)

Góly: 22. Iacobellis (Clarke, Števuliak) - 37. Török (Hickmott), 63. Regenda (McCormack, Bartánus). Rozhodovali: Tvrdoň, Výleta - Frimmel, Jedlička, vylúčení: 3:6 na 2 min., presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, bez divákov.

Nové Zámky: Kiviaho - Hain, Västilä, Clarke, Roman, Fereta, Holenda, Šeliga - Števuliak, Iacobelis, Doggett - Okoličány, Seppänen, Obdržálek - Varga, Jurík, Majdan - Zahradník, Ondrušek, Rogoň - Tóth

Michalovce: Škorvánek - Mudrák, Mihálik, McCormack, Ťavoda, Kolusz, Louis, Zekucia - Hickmott, Lalancette, Korhonen - Šoltés, Suja, Takáč - Regenda, Galamboš, Bartánus - Török, Lehtonen, Mašlonka - Lačný




Michalovce prišli do Nových Zámkov s impozantnou výsledkovou bilanciou, no strelecky sa im dlho nedarilo. V 13. min mohol z protiútoku otvoriť skóre Dávid Šoltés, no minul. Tesne pred prvou sirénou ešte trafil do žŕdky Peter Galamboš.

Novozámočania sa dostali do vedenia zásluhou presilovej hry. V 22. minúte zamieril presne k žrdi Steven Iacobellis. Východniari potom zvýšili aktivitu, no vyrovnávajúci gól im domáci ponúkli v podstate sami. Po zlom striedaní išli osamotene na brankára dvaja hráči Michaloviec a Tomáš Török vyrovnal po prihrávke Hickmotta.

Domáci mali následne niekoľko možností, ako sa dostať opäť do vedenia. Najbližšie bol ku gólu Varga, no zamieril iba do žŕdky. Až v predĺžení tak rozhodol Pavol Regenda, ktorý sa v 63. minúte dostal pred bránkou k vyrazenému puku a uspel aj tiesnený obrancom súpera.