Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Hokej

TEL: Obranca Zekucia skončil v Spišskej Novej Vsi

Spoločnosti, ktoré svoje daňové priznania za minulý rok podali, v nich najčastejšie vykázali zisk. Foto: TASR - Roman Hanc

Zekucia prišiel do tímu pred sezónou 2021/2022 po tom, čo uspel na skúške.

Spišská Nová Ves 12. októbra (TASR) - Slovenský hokejový obranca Alexander Zekucia už nie je hráčom extraligového nováčika HK Spišská Nová Ves. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Zekucia prišiel do tímu pred sezónou 2021/2022 po tom, čo uspel na skúške. V prebiehajúcom ročníku nastúpil do 3 zápasov, v ktorých si do štatistík pripísal jeden gól, dve trestné minúty a jeden mínusový bod v hodnotení +/-. "Po konzultácii s trénermi dostal po dočasnom vyradení zo základnej zostavy možnosť nastupovať v rámci striedavých štartov v drese Martina (v SHL) a byť pravidelne zápasovo vyťažený. Túto možnosť sa rozhodol odmietnuť a požiadal o ukončenie kontraktu. Osobne ma to mrzí, pretože ide o mladého odchovanca, ktorý sa mohol v našom mužstve postupom času zlepšovať a bojovať o pozíciu v základnej zostave. Alexandrovi prajeme veľa šťastia, zdravia a úspešnú sezónu v novom pôsobisku," uviedol generálny manažér HK Spišská Nová Ves Richard Rapáč na oficiálnom facebookovom účte Spišiakov.