Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Hokej

Tím iClinic Bratislava Capitals získal Sádeckého a Feretu

Na snímke zľava Daniil Fominych (Nitra) a Boris Sádecký (Dukla) v zápase 43. kola Tipsport Ligy v hokeji HK Nitra - Dukla Trenčín v piatok 24. januára 2020 v Nitre. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Sádecký získal skúsenosti najmä v Dukle Trenčín, ale zahral si aj v KHL za Slovan Bratislava. Na konte má tiež jeden štart v slovenskej reprezentácii.

Bratislava 17. mája (TASR) - Slovenský hokejový klub iClinic Bratislava Capitals získal pred novou sezónou nadnárodnej Ice Hockey League dve posily. Zmluvu podpísali bývalí juniorskí reprezentanti Slovenska Boris Sádecký a Samuel Fereta.

"Obaja hráči sú mladí s veľkou vôľou napredovať, verím, že svojím prístupom a hokejovými zručnosťami západnú do nášho herného štýlu a pomôžu klubu dosahovať stanovené ciele," uviedol v tlačovej správe viceprezident klubu Dušan Pašek.

Sádecký získal skúsenosti najmä v Dukle Trenčín, ale zahral si aj v KHL za Slovan Bratislava. Na konte má tiež jeden štart v slovenskej reprezentácii. Fereta vyrastal v juniorskom tíme Slovana, obliekal si dres Liptovského Mikuláša a v predchádzajúcom ročníku pôsobil v Nových Zámkoch.