Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

Vstupenky na prípravné duely Slovenska proti Rusku sú už v predaji

Slovenskí hokejisti pred zápasom základnej A-skupiny olympijského turnaja Slovensko - Slovinsko na XXII. zimných olympijských hrách v Soči 15. februára 2014. Foto: TASR/Michal Svítok

Dvoma zápasmi proti "zbornej" odštartuje reprezentačný výber prípravu pred začiatkom hokejového svetového šampionátu v Bielorusku.

Bratislava 5. marca (TASR) - Slovenská hokejová reprezentácia odohrá v rámci Euro Hockey Challenge (EHC) 11. a 13. apríla v Bratislave dva prípravné zápasy s Ruskom. Vstupenky sú od stredy k dispozícii v cene 10 eur na státie, 15 eur na sedenie.

Lístky sú v ponuke aj v balíkoch na oba duely za 15 eur na státie, respektíve 25 eur sedenie. Súčasťou nedeľňajšieho duelu 13. apríla bude od ranných hodín aj Finále Orange Minihokej Tour 2014, do ktorého sa z oblastných kôl do finále prebojovali družstvá žiakov HC Slovan Bratislava, ŠHK HOBA Bratislava, MHC Martin, HKM Zvolen, HK Poprad a HC Košice. Na Finále OMHT je vstup voľný, informoval web SZĽH.

Dvoma zápasmi proti "zbornej" odštartuje reprezentačný výber prípravu pred začiatkom svetového šampionátu v Bielorusku. Následne sa 17. a 19. apríla predstavia Slováci pod vedením trénera Vladimíra Vůjteka v Grenobli proti domácemu Francúzsku, sériu stretnutí v rámci EHC uzavrú 24. a 26. apríla v Košiciach a Poprade proti Fínsku.