Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Import

Corona si na tréningu zlomil nohu a pravdepodobne vynechá MS v Katare

Na archívnej snímke z 12. novembra 2021 mexický futbalista Jesus Manuel Corona počas kvalifikačného zápasu na MS 2022 v Katare vo futbale USA - Mexiko v americkom Cincinnati. Foto: TASR/AP

S reprezentáciou sa už predstavil na svetovom šampionáte v Rusku a v kádri kormidelníka Gerarda Martina má stále miesto.

Mexiko 18. augusta (TASR) - Mexický futbalista Jesus Manuel Corona utrpel na tréningu so Sevillou zlomeninu ľavej nohy. Mimo diania bude približne päť mesiacov a pravdepodobne tak vynechá tohtoročné majstrovstvá sveta, ktoré sa začínajú v novembri.

"Nevyzerá to dobre. Bohužiaľ je to súčasť futbalu," povedal tréner španielskeho klubu Julen Lopetegui pre AP. Corona má zlomenú ihlicu a pretrhnuté väzy v členku. Zranenie si spôsobil sám.

S reprezentáciou sa už predstavil na svetovom šampionáte v Rusku a v kádri kormidelníka Gerarda Martina má stále miesto. Mexiko absolvuje v Katare svoj úvodný zápas 22. novembra proti Poľsku a v rámci C-skupiny sa stretne aj s Argentínou a Saudskou Arábiou.