Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Import

Dres Liptovského Mikuláša si v ďalšej sezóne oblečú Vybiral a Šandor

Ilustračné foto. Foto: TASR - František Iván

Vybiral prostredie dôkladne pozná, keďže hokejovo vyrastal práve u Liptákov. Naposledy pôsobil v Liptovskom Mikuláši v sezóne 2020/21, odvtedy vystriedal päť klubov.

Liptovský Mikuláš 16. apríla (TASR) - Hokejový klub MHk 32 Liptovský Mikuláš oznámil podpis zmlúv s dvojicou nových hráčov. Dres účastníka Tipos extraligy budú v nasledujúcej sezóne 2024/25 obliekať útočníci Vladimír Vybiral a Peter Šandor. Klub o tom informoval prostredníctvom sociálnej siete.

Vybiral prostredie dôkladne pozná, keďže hokejovo vyrastal práve u Liptákov. Naposledy pôsobil v Liptovskom Mikuláši v sezóne 2020/21, odvtedy vystriedal päť klubov. V prebiehajúcom ročníku hral prevažne v nižšej Tipos SHL, kde za Skalicu nazbieral 44 bodov v 43 dueloch. Ďalších šesť stretnutí bez zisku bodu odohral v rámci striedavého štartu v TEL za HK Nitra. Šandor obliekal v tejto sezóne dres Topoľčian a zakončil ju spolu s Vybiralom na Záhorí.

Liptáci na konci marca oznámili aj predĺženie zmluvy s ruským útočníkom Alexandrom Avcinom, ktorý bol s 36 bodmi (17+19) druhý najproduktívnejší hráč tímu.