Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Import

Futbal: Gnabry má opäť koronavírus, jeho štart proti PSG je vylúčený

Futbalista Bayernu Serge Gnabry (vpravo) sa teší po strelení gólu. Uprostred sa usmieva jeho spoluhráč Robert Lewandowski, vľavo Thomas Müller. Archívne foto. Foto: TASR/AP

Bavori sa musia v repríze minuloročného finále zaobísť aj bez Roberta Lewandowského, ktorý sa zranil pri plnení reprezentačných povinností.

Mníchov 6. apríla (TASR) - Nemecký futbalista Serge Gnabry mal pozitívny test na koronavírus. Tréner Bayernu Mníchov Hansi Flick v utorok informoval, že krídelník pre zdravotné problémy vynechá úvodný štvrťfinálový duel Ligy majstrov s Parížom St. Germain.

Flick najprv na tlačovej konferencii povedal, že Gnabryho bolí hrdlo a preto vynechal tréning. Bayern po výsledkoch testu uviedol, že hráč sa cíti dobre a je v izolácii. Gnabry prekonal ochorenie covid-19 aj vlani v októbri, keď vynechal úvodný zápas skupinovej fázy LM s Atleticom Madrid.

Bavori sa musia v repríze minuloročného finále zaobísť aj bez Roberta Lewandowského, ktorý sa zranil pri plnení reprezentačných povinností. Informovala o tom agentúra AP.