Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Import

Bezplatné wifi zóny v Hlohovci sú opäť v prevádzke

Ilustračné foto. Foto: TASR

Na začiatku pandémie nového koronavírusu mesto wifi zónu vyplo, aby zamedzilo zoskupovaniu najmä mladých užívateľov internetu.

Hlohovec 1. júna (TASR) – Bezplatné wifi zóny, ktoré radnica v Hlohovci vypla začiatkom apríla, sú opäť funkčné. Internetové pripojenie je podľa hovorkyne mesta Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej dostupné na Námestí sv. Michala, na pešej zóne na ulici M. R. Štefánika, v centrálnej časti v Šulekove a na ihrisku v miestnej časti Šulekovo.

"Uvoľnenie prijatých opatrení sa aj u nás premietlo do praxe. Situáciu pravidelne vyhodnocuje mestský krízový štáb. V priebehu mája sa k bežnému režimu vrátili mestské spoločnosti, kultúrne inštitúcie ako kino, zámok, knižnica, múzeum aj mestská hromadná doprava. Od 1. júna sa do plnej prevádzky vracia služba Sociálny taxík," dodala hovorkyňa.

Na začiatku pandémie nového koronavírusu mesto wifi zónu vyplo, aby zamedzilo zoskupovaniu najmä mladých užívateľov internetu. Z dôvodu bezplatného pripojenia totiž nedodržiavali bezpečnostné opatrenia.