Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Import

Izraelský minister Ben-Gvir sa zranil pri dopravnej nehode

Ilustračná snímka. Foto: TASR/DPA

Podľa izraelských médií do nemocnice previezli aj ministrovu dcéru, ochrankára a vodiča ďalšieho vozidla.

Tel Aviv 26. apríla (TASR) - Pri dopravnej nehode dvoch vozidiel v piatok večer neďaleko Tel Avivu sa zranili traja ľudia vrátane izraelského ministra národnej bezpečnosti Itamara Ben-Gvira. Jeho služobné auto podľa svedkov prešlo na červenú cez križovatku. TASR o tom informuje podľa správy agentúry DPA.

Polícia informovala, že hospitalizovali štyroch účastníkov nehody v meste Ramla. Bol medzi nimi aj minister Ben-Gvir, ktorého do nemocnice previezli s ľahkými zraneniami.

Podľa izraelských médií do nemocnice previezli aj ministrovu dcéru, ochrankára a vodiča ďalšieho vozidla. Ben-Gvirova kancelária podľa denníka The Times of Israel uviedla, že minister je v dobrom stave.

Izraelské médiá zverejnili záznam z palubnej kamery protiidúceho auta. Je na ňom vidieť, že Ben-Gvirovo vozidlo na červenú takmer úplne zastavilo, do križovatky však vošlo. Prvé auto prichádzajúce sprava stihne zabrzdiť, druhé však narazí do vozidla ministra a prevráti sa.

Ben-Gvir sa vracal z miesta útoku nožom v Ramle, pri ktorom utrpelo vážne zranenia 18-ročné dievča. Polícia oznámila, že podozrivého zneškodnila.