Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Import

Jean Claude van Damme absolvoval tréning s mladými karatistami

Jean-Claude van Damme na otvorení Nestville Parku v Hniezdnom Foto: Adam Rohaľ/Školský servis TASR

Jean-Claude van Damme nemal na realizačný team žiadne špecifické požiadavky, ani prehnané nároky. Chcel len bežné veci, ktoré určite netvoria niekoľko stranový zoznam požiadaviek na organizátorov

Hniezdne 30. júna (TASR) - Jean-Claude van Damme, hviezda filmového plátna ktorú poznajú milióny ľudí na celom svete, zavítal dnes na severný Spiš na Slovensku. Miestni obyvatelia malej dedinky Hniezdne, ktorá sa nachádza v blízkosti Starej Ľubovne, zaživajú nápor zvedavcov a fanúšikov akčného hrdinu z celého Slovenska. Herec prišiel pri príležitosti otvorenia najväčšej turistickej atrakcii na severnom Spiši – Nestville Parku a bol medzi prvými, ktorý si pozrel netradičné expozície. Obyvateľky dedinky s 1400 obyvateľmi mu darovali kimono, keďže hollywoodsky herec je známy tým, že ovláda aj bojové umenia. Dokonca herec dnes absolvoval tréning s mladými karatistami.
Van Damme nemal na realizačný team žiadne špecifické požiadavky, ani prehnané nároky. Chcel len bežné veci, ktoré určite netvoria niekoľko stranový zoznam požiadaviek na organizátorov. Osobitný dôraz kladie na zabezpečenie zdravej stravy v podobe dostatočného množstva čerstvého ovocia, ryžového čokoládového mlieka a diétnej nízkotučnej stravy.
Jean-Claude van Damme na otvorení Nestville Parku v Hniezdnom
Foto: Adam Rohaľ/Školský servis TASR

Od 11.00 hodiny, kedy sa uskutočnilo slávnostné otvorenie Nestville Parku, je pre návštevníkov pripravený bohatý program na hlavnom pódiu, v ktorom sa striedajú zvučné mená obľúbených slovenských, ale i českých kapiel. Ako napríklad Nedvědovci, skupina Desmond, Vidiek, Gladiátor, speváčka Zuzana Smatanová. Práve na tomto pódiu budú môcť vidieť vzácneho hosťa okolo 19.00 hodiny aj návštevníci, kde im porozpráva príbehy z pracovného života. Od 19.30 do 20.00 h si prídu na svoje lovci autogramov, kedy sa uskutoční autogramiáda.


Jean-Claude van Damme v Hniezdnom






Adam Rohaľ, ZŠ s MŠ Podolínec