Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Import

Kysuckí policajti zaistili zložky na výrobu drog aj kryštalickú látku

Policajti počas piatkovej (17. 3.) domovej prehliadky v Krásne nad Kysucou zaistili bielu kryštalickú látku, komponenty na výrobu drog a ďalšie veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Domovú prehliadku policajti urobili na základe predchádzajúceho príkazu sudcu pre prípravné konanie.

Krásno nad Kysucou 18. marca (TASR) – Policajti počas piatkovej (17. 3.) domovej prehliadky v Krásne nad Kysucou zaistili bielu kryštalickú látku, komponenty na výrobu drog a ďalšie veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. Zároveň obmedzili osobnú slobodu 33-ročnému mužovi. TASR o tom v sobotu informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Domovú prehliadku policajti urobili na základe predchádzajúceho príkazu sudcu pre prípravné konanie. "Vyšetrovateľ v tejto súvislosti vzniesol mužovi obvinenie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie," priblížila Šefčíková.

Dodala, že počas domovej prehliadky sa podarilo zatknúť aj ďalšiu osobu, na ktorú žilinský okresný súd vydal zatykač. "Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania," podotkla.