Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Import

Majk Spirit sa spojí naživo prostredníctvom Googlu s fanúšikmi

Majk Spirit Foto: TASR/Michal Svítok

Vysielaný Hangout talentovaného slovenského rapera budú môcť jeho hudobný nadšenci sledovať naživo 10. októbra od 18.00 hodiny na jeho Google+ profil

Bratislava 6. októbra (TASR) - Majk Spirit sa spojí naživo prostredníctvom Googlu so svojimi fanúšikmi z rôznych kútov sveta. K tejto iniciatíve mu dopomôže Google+ Hangout.

Každý fanúšik sa ráta



Majk Spirit si dokáže svojich fanúšikov naozaj vážiť. Nezabudol ani na tých, ktorí mu držia palce v zahraničí. Dôkazom toho nie sú len koncerty v Manchesteri či Birminghame, ale aj jeho snaha spojiť sa s nimi naživo. Už budúcu stredu zavíta Majk Spirit do českej pobočky Googlu. Počas tejto návštevy sa ako prvý hudobný interpret zo Slovenska a Čiech, virtuálne stretne so svojimi fanúšikmi prostredníctvom Google+ Hangoutu. V rámci hodinového vysielaného Hangoutu prezradí viac o zaujímavom projekte s Janom Krausom, alebo aj to, aké skladby sa chystá vydať ešte tento rok. Fanúšikovia zo zahraničia budú môcť využiť túto príležitosť a položiť držiteľovi slovenského Slávika akúkoľvek otázku. Fanúšikov s ktorými bude Majk Spirit komunikovať touto formou si vyberie sám. Ako sa dostať do užšieho výberu sa jeho priaznivci dozvedia v najbližších dňoch na jeho aktuálnej facebook stránke. „V rámci hudby ide aj o to, zlepšovať sa v tom, čo robíte a snažiť sa určitým spôsobom obohacovať svet. O to sa Majk Spirit snaží a myslím si, že práve to má spoločné s Googlom,“ vysvetľuje spoluprácu Spiritov manažér Michal Matejovič.
Majk Spirit
Foto: TASR/Michal Svítok


Nový trend medzi osobnosťami


Michal Dušička alias Majk Spirit sa týmito aktivitami pridáva k novodobému medzinárodnému trendu známych osobností, ako sú napríklad David Beckham, Black Eyed Peas alebo Eckhart Tolle, ktorí komunikujú so svojimi fanúšikmi využitím nových technológií. Okrem profilu na Google+ a funkcií, ktoré má Majk Spirit vďaka tejto platforme k dispozícii, využíva aj YouTube kanál na zdieľanie svojej tvorby s celým svetom. Súčasťou jeho návštevy v českom Google bude aj exkluzívna autogramiáda, ktorá odštartuje o 19:15 hod. Tej sa môžu zúčastniť vybraní fanúšikovia, ktorí vyplnia formulár a jednou originálnou vetou napíšu, prečo by sa mali s Majkom stretnúť práve oni. Autori 20 najoriginálnejších odpovedí potom budú pozvaní do českého Googlu a budú mať šancu získať autogram od svojho idola.

Renáta Péterová, Univerzita Komenského, Bratislava