Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Import

Milan Lasica predstavil svoju piatu knihu fejtónov

Ilustračné foto Foto: TASR

Herec a spisovateľ Milan Lasica predstavil svoju piatu knihu fejtónov - Listy Emilovi alebo Na fašírky nám nesiahajte. Príjemné posedenie v atraktívnom prostredí využili viacerí Bratislavčania.

Bratislava 3. mája - Herec a spisovateľ Milan Lasica zavítal do kníhkupectva Martinus na Obchodnej ulici v Bratislave. Beseda s humoristom sa konala 26. apríla pri príležitosti vydania jeho piatej knihy fejtónov - Listy Emilovi alebo Na fašírky nám nesiahajte.

Príjemné posedenie v atraktívnom prostredí využili viacerí Bratislavčania, ktorým sú knihy slovenského humoristu blízke. A Lasica splnil ich očakávania. Rozhovoril sa o svojom pôsobení v divadle a v televízii, spomínal na roky minulé a aj na verného kamaráta Jula Satinského. Využil všetky svoje kvality a návštevníkov zabával svojimi typicky humorne ladenými odpoveďami.
Vyše roka písal fejtóny pre časopis .týždeň, najnovšie ho na spoluprácu nalákal známy slovenský denník, čo môže v blízkej budúcnosti podľa jeho vlastných slov využiť na vydanie ďalšej zbierky fejtónov, alebo dokonca denníka, ku ktorého tvorbe sa priznal.
Beseda trvala hodinu a bola ukončená autogramiádou a zvedavými otázkami divákov.

Patrik Galajda, Univerzita Komenského Bratislava